intimen frizuren
23. Februar 2018. 19:42 napisao/la intimen frizuren
SPonzor:The unutrašnji organ koji hoda
i uzgajani ljudi kao rezerve hrane umjesto biorazgradivog goriva i barene salate
prc prc prc
Na sajmu etnoelektrotehnike u jagametno selu Stanišic došao poljoprivrednik Bred Pit iz Cikago dijaspore,u društvu eminentne Pite sa sirom i predstavnikom četveronožnih stvorenja dr.pit bulom lično.Posle par prezentacija pita Pita sa sirom Bred Pita hoće li nešto napokon popit.
Pita sa sirom:bo pit,ocemol nešto pit?
Bred Pit:pit,naravno da Ćemo pit.
Pita sa sirom:jea,ajmo pit
Bred Pit pita pit bula a sta ti kažeš na ovo
pit bul:av av!
I tako je završena 9 ljubilarna ETNOelektrotehnijada u jagametno selu Stanišic gdje poštar vozi žuti bicikl samo zato da ne ide pješke jer je jednom dva puta prisustvovao ispijanju razgovora izmedu Bjelog i Sime na temu druženja Vinjaka i Džek Danijelsa u jednoj kafani gdje je prilikom razgovora Džeka i Vinjaka na vrata kafane pokucala Rakija i počela da se izuva na šta je Džek rekao :Ma šta se izuvaš,ti si ovde domaća.
Ubrzo posle te noći Bijeljinom se počela pojavljivati gđica Sida koja je proganjala Dupe da ga zarazi.Dupe je uspješno bježalo ali Sida je bila uporna.Dupe je bježalo,te levo te desno,de sa gacama te bez gaca,kad naide na pozlacenu sembersku ribicu koja je ispala iz kotlica.Molim te druže Dupe,vrati me u kotlic i ima da ti ispunim želju.Ma jok,vidiš da me ganja Sida.Moram da bježim.Molim te,molim te.Hm,aj veli Dupe i vrati pozlaćenu ribicu u kotlić gdje je ona nastavila srećno da se kuva i ispuni mu želju.I pretvori ga u slavuja.Pretvori se Dupe u slavuja i paf!-odleti na granu.Naiđe Sida sva rumena i zajapurena,gleda te levo te desno,niđe Dupeta.Pogleda gore kad ugleda sitnu pticu i pita ga:Alo,sokole,šta ima?Da nisi slučajno vidio Dupe da je prošlo ovuda?Slavuj je samo odrečno odmahnuo glavom levo desno i taman.Znaci nisi,a?Dobro,a koja si ti ptica?Ja sam slavuj.Aj mi onda otpjevaj nešto.
Slavuj:prrrr prrrrr!
Šta ceš,sranja se dešavaju.Ponekad.Možda.Cak i u bipolarnoj Bijeljini ima jedna predškolska ustanova koja se u narodu odomaćila kao opština gdje se redovno održavaju kulinarski seminari sa varijacijama na sve i svašta.Jednog takvog seminarskog dana na rasporedu je bila tema ananas gdje su sva opštinska djeca morala da kažu jednu prostoproširenu recenicu u kojoj treba da bude reč ananas.Pita ti direktor za sva pitanja drug portir lepu Ðukin kci da ona kaže jednu rečenicu.
Ðukin:Meni je mama za rodendan napravila tortu na kojoj je bio ananas.Bravooooo! Odlično.Sjedi,peti mandat.Da vidimo ko je sledeći.Hm,hm...hajde ti...ti...hajde ti Mico,sine naroda.Kaži nam lepi moj Micko jednu finu rečenicu.
Lepi Micko:Ja sam išao na pijacu i vidijo sam ananas.
Bravooooooooooooooo!Nevjerovatno.Kakav kapacitet,pa ti si pametnica mala.I pomilova ga dr.portir po podočnjacima.Hajde da vidimo ko ce nam još reći neku recenicu.I izbor pade na Mivkana Bvagojevica,buduceg tenisera u razvoju uspona padova.
Mivkan:hm,pa...moj šef je pokrao radnicima plate,otišao u kafanu i sve je popio a na nas nije ni mislio.
I kiša je plakala.
the kraj
Komentari
intimen frizuren 26. Februar 2018. 13:41
1 Vote
The danke,čitati ili ne čitati,shvatiti ili ne,osvrnuti se ili se ukopati,izaberi šta god i najljepše od svega e to što će svi različito tumačiti i gledati kroz svoje iliti tuđe oči...ima li neko šibicu?
intimen frizuren
~Aurora~ 26. Februar 2018. 00:11
0 glasova
Jedinstven stil u moru istih ...

Nije za svakoga, u svakom slučaju.

Samo tako the nastavi Mig Aha
~Aurora~
chater 25. Februar 2018. 09:53
1 Vote
Svojevsna parodija minimalima.
Odlično...
chater
*sun 25. Februar 2018. 01:15
1 Vote
Yop, u pravu si xD
*sun
Alex ♥ 25. Februar 2018. 00:47
0 glasova
Pa ajde prosvetli me malo tongue00131 Moguce je da je do mene pa ne razumem ovo sve a jasno je ko dan i ovaj blog i stihovi sve a mozda se samo foliramo da je sve tako razumljivo, inace nista protiv ne bi ja tu nista diro vidis da je zapazeno. Big Grin
Alex ♥
*sun 25. Februar 2018. 00:29
1 Vote
Citat:
Napisao/la: Alex ♥
Meni ovi blogovi nisu nista jasni, gledam i cudim se kako neko moze skontati bilo sta ovde. Zabrinut


Soul, želiš li da se ugušim od smejanja? qq
*sun
Alex ♥ 25. Februar 2018. 00:12
0 glasova
Meni ovi blogovi nisu nista jasni, gledam i cudim se kako neko moze skontati bilo sta ovde. Zabrinut
Alex ♥
Haruno Sakura 24. Februar 2018. 23:21
0 glasova
Donekle mi je jasna poenta bloga al mi se blog ne sviđa, valjda zbog načina na koji je napisan.. confused00061
Last Update on 24. Februar 2018. 23:35 by Haruno Sakura
Haruno Sakura
intimen frizuren 23. Februar 2018. 22:16
0 glasova
The možda te avraju ako si nadogradila oči Smiley (6)
intimen frizuren
~Aurora~ 23. Februar 2018. 21:05
0 glasova
Intimen, ooo da li me oči varaju !?

The odlično Big Grin
~Aurora~