Omiljeni sajtovi?

#1 17. Februar 2019. 22:12
Omiljeni sajtovi?
Koji su vaši omiljeni sajtovi tj. koje sajtove najčešće posjećujete i generalno koja je internet tematika koja vas najviše interesuje?

Ja recimo svaki dan pratim dešavanja kod nas i u svijetu i za to su mi korisni sajtovi tipa rts.rs, domaći bigportal.ba i rtrs.tv, a ako mi je dosadno pogledam o čemu pišu i na index.hr...naravno i na YT pogledam i neke emisije i slušam muziku...a naravno pratim i stanje na sajtovima na kojima ja radim, a među njima je i naravno Leptirica Smiley (6)
#2 18. Februar 2019. 17:33
Kod mene je par sajtova. Najviše posećujem muzičke, jer oni najviše opuštaju, a potom omiljena - putešestvija po svetu.
Dok sam ranije ponekad i otvarala Nacionalnu geografiju, sada na primer pratim Andreja Maričića, apsolutno mi je osveženje, ne preteruje. Jedan sasvim fini lik. http://www.andrejmaricic.com uz otvoren nalog na Jutjubu.
Youtube - sve preporuke. Navikla sam se na dizajn, a sada je toliko sadržaja u različitim oblastima. Kao da su svi na njemu, objavljuju i/ili prate dešavanja.
Otvorim Naxi.rs, koji je omogućio izbor muzike po žanrovima i uveo je mobi aplikaciju. Rock i Classic opcija su me zadržale.
Od informativnih, volim da otvorim rts.rs i politika.rs - kulturni, informativni, umereni. B92 ima dobru sportsku stranu, koliko sam primetila.

Leptirica ima svoj šarm, interaktivna je i zabavna. Forum nudi puno mogućnosti za različite teme i priznajem da bih volela da se češće otvaraju i druge sekcije, koje nisu igrice. Poštujem da su najopuštenije, ali nedostaje češće pisanje u oblasti zdravlja i sedme umetnosti posebno. Kao da niko ne gleda filmove i da nikoga ne zanima dobra preporuka ili najava. Za postavljanje filmova Good

www.cenoteka.rs kada bih da uporedim cene u najvećim marketima
https://www.laguna.rs/ kada imam vremena, ali više volim posetu knjižari i razgovor sa prodavcima.

Otprilike to je to, možda sam nešto izostavila.Smiley (6)
#3 30. Jun 2019. 23:55
slazem se da je cenoteka jako korisna za svakodnevni zivot i kupovinu. Ko nema dubok dzep svakako treba da je koristi
#4 21. Septembar 2019. 00:52
Omiljeni sajtovi trenutno su mi myheritage i startit. Realno, oba nekako vrhunski
#5 30. April 2020. 12:59
ja najvise posecujem sajtove sa drustvenim igrama online koje igram sa svojim prijateljima sa interneta...youtube naravno to se podrazumeva...netflix da gledam serije uglavnom filmove slabo i to je toGood
Zivot je poput fudbalske utakmice...pun uspona i padova...
#6 12. Maj 2020. 15:14
Omiljeni sajt Balkanfox https://www.balkanfox.com/
7 godina sam tamo
Pre toga je bio Dodirni me
Sva vremena su +1. Trenutno vreme je 00:34.