Pet signala da vas voli

#1 5. Septembar 2014. 21:59
Pet signala da vas voli
Večita ženska tema - da li vas voli i po kojim njegovim signalima ili postupcima to prepoznati Smiley (6)

Iznesite vaša mišljenja o ovim signalima i iskustva sa nekim drugim signalima po kojima ste videli da vas dečko zaista voli .

Viđate se dugo sa momkom , ali vam on nijednom nije rekao da vas voli . Kada želite da razgovarate o osećanjima , on okrene na šalu. Vi se sbog toga osećate nesigurno i pitate se šta on uopšte oseća prema vama.
Međutim , to što muškarac ne iskazuje osećanja na način koji je vama blizak ne znači da ih nema i da nisu snažna . Mnogi muškarci imaju jak strah od odbijanja i plaše se da izjave ljubav kako ne bi naišli na ćutanje s druge strane .
Možda se plaši da ne osećate isto što i on ? Možda je pre vas prošao kroz bolan raskid i to ga sprečava da se emotivno pusti bez zadrške ? A možda jednostavno to ne ume da kaže ? Muškarci inače nisu verbalno ekspresivni kao žene .
Oni imaju druge načine da pokažu ljubav . Samo treba da ih prepoznamo .


VI STE MU NA PRVOM MESTU
Ako muškarac planira svoje vreme uzimajući u obzir vaše obaveze , znajte da ste mu važni . Ćoveku kome je zaista stalo do vas , susret sa vama je prioritet . To ne znači da treba da se odrekne druženja s momcima , hobija i ostalih stvari koje voli . Međutim , možete biti sigurni da vas voli ukoliko se trudi da svoje obaveze organizuje tako da ima vremena za vas . Pažljivo posmatrajte sitnice . Ako u njegovom frižideru ima hrane koju volite , ako voli da vaše stvari ostanu u njegovom ormaru , ako vam kaže da se slobodno javite na telefon - sve su to znaci ljubavi .


VOLI DA STE MU BLIZU
Govor tela takođe je govor .Zato pratite pomno neverbalne znake jer oni mnogo govore o osećanjima koja neko gaji prema vama . Kad muškarac voli ženu , gleda je u oči , često izgovara njeno ime , voli da bude blizu nje u javnosti . Ako vas momak drži za ruku u šetnji ili bioskopu , zagrli vas spontano , dodiruje vas - znači da oseća nežnost i ljubav prema vama , ali i da želi da stavi drugima do znanja da ste njegovi . Osim što želi da svi znaju da ste zauzeti , čovek koji voli ponosan je što ste s njim , pa voli da vas pokaže .


ZANIMA GA SVE O VAMA
Muškarac koga zanima šta ste radili tokom dana , koji sluša šta pričate i koga interesuju vaši problemi , poslovi , dileme , jeste onaj koji voli . Istinska zainteresovanost posledica je ljubavi i posvećenosti . Ima i onih koji nemaju takve kapacitete , a ipak vole , ali ako vaš dečko ume da vas sluša - ne mora nikad da kaže " volim te " . Podrška , zainteresovanost i briga doprineće da se osećate prihvaćeno i voljeno više od svih reči ovog sveta . Kad imate nekog ko vas sluša , postajete otvoreniji . Samim tim delite sve više stvari o sebi i zbližavate se . Znak ljubavi je i kad drugim ljudima priča o vama .


PRIČA O BUDUĆNOSTI
Kad razmišljamo o budućnosti , uvek uzimamo u obzir ljude koje volimo . Pođite od sebe ! Ako vas momak uključuje u svoje planove o budućnosti i ako te planove deli sa vama , imate osnova da verujete da vas voli .UPOZNAJE VAS S PORODICOM
Upoznavanje sa članovima porodice je krupan korak u svakom odnosu , tako da , ako vas pozove kod roditelja na ručak , ne shvatajte to olako . Malo koji muškarac će upoznati s bliskim rođacima nekog koga ne shvata vrlo ozbiljno . I to je jedna od neverbalnih izjava ljubavi . Treba da znate i da ozbiljan , zreo muškarac neće srljati i uraditi ovako nešto posle mesec dana poznanstva . Isto važi i za izjave ljubavi . One imaju težinu tek kada se odnos razvio i kada ste se dobro upoznali . Zato budite strpljive i imajte sluha za fine znake .


Nesrećni ste što vam ne kaže " volim te " . Ali nemojte , važna su dela a ne reči...
Poslednje ažuriranje 27. Oktobar 2014. 13:14 od White.
______________________________________ __________________________ ღBokaso
The following users say Thank You to for this useful post:
#2 24. Septembar 2014. 22:32
Lepa tema. Danas nije najlakša stvar biti siguran u nekog, ali oseti se vremenom. Meni puno govori vreme, koje posvećuje, razgovori, želja da bude uključen u gotovo sve što mi se dešava, pritom i da podeli sve što je njemu važno; planovi, nežnost.. Volim neke detalje, kada primeti, zavoli običan pokret rukom ili tako nešto, voli da zajedno pratimo sport, film, zna šta volim, voli kada ćutim.. Smiley (6)

Sigurno da dela najviše govore, ali isto tako mislim i da osećanja ne treba prećutati.
#3 14. Oktobar 2014. 18:43
Dela govore sve , al ja volim i da mi se nekad kaže to jer sam po prirodi maza . Signal po kome znam da me voli je da polako menja i usklađuje sve da bih ja bila zadovoljna i srećna , a najlepše od svega je što to radi spontano , i što primećujem da to i njega usrećuje . Jednostavno ga moj osmeh čini srećnim i meni je to odličan parametar da me voli . Sve zajedno planiramo ,od sitnih do krupnih stvari zajedno . Naravno sve to i ja činim , jer to i treba da bude obostrano , inače ne funkcioniše .
______________________________________ __________________________ ღBokaso
The following users say Thank You to for this useful post:
Sva vremena su +1. Trenutno vreme je 03:46.