Da li je sajt besplatan?

Da. Leptirica.com je potpuno besplatan za korištenje.

Ne mogu se prijaviti, ili sam izgubio moje korisničko ime i lozinku?

Ako se ne možete prijaviti, proverite da li Vam je caps lock isključen. Vaše korisničko ime i lozinka prepoznaju velika slova. Ako se i dalje ne možete prijaviti, možete zatražiti novu lozinku ili kontaktirajte nas.

Kako mogu izaći na kraj sa nekim ko me uznemirava??

Ako vas neko uznemirava, blokiranje je obično najbolja solucija. Nakon što blokirate korisnika koji vam smeta on neće moći ući u Vaš profil, pregledati vaše galerije, blogove i dr. Ako vas neko nastavlja uznemiravati, uprkos vašim odbijanjima, možete ga prijaviti ovde.

Kako da se konektujem preko Facebooka???

Na sajt Leptirica.com, ako vas mrzi da se registrujete, možete sa konektovati I preko svog naloga na Fejsbuku. Vrlo je jednostavno. Samo odaberete opciju gde se loguje na Leptirici, Konektovanje preko Fejsbuka, I otvoriće vam stranicu da se ulogujete na Fejs, ako već niste logovani na Fejs, upišete svoj nik I lozinku I direktno će vas prebaciti na Leptiricu. Dobićete svoj nalog na Leptirici I postaćete registrovani korisnik, nik će vam biti Ime koje koristite na Fejsu, a vi onda možete da uredite kako želite svoj profil. Tako se možete svaki put logovati preko Fejsa.

Ulogovao sam se preko Facebooka, da li moram sad stalno tako??


Ako želite da se logujete sledeći put direktno na Leptiricu (ovo samo važi za one koji su se logovali putem Fejsa), onda kada se logujete sa Fejsa na Leptiricu, promenite samo svoju lozinku na Leptirici, možete staviti i istu, svejedno je, pošto ona ne uzima tu vašu lozinku sa Fejsa prilikom direktnog logovanja.

Šta su to tagovi?

Tagovi su ključne reči koje opisuju neku temu, i kad se klikne na taj tag, on vodi do te teme.. Npr. Leptirica je društvena mreža. U toj rečenici tagovi bi bili leptirica, mreža, društvena

Kakve slike mogu da dodam u Foto Album?

U Foto albume se ubacuju vaše lične slike. Sve vaše prezentacije, vaša dela, vaši omiljeni glumci, ljubavne sličice itd..možete postavljati na Blogove, Forume I Grupe.

Kako mogu dodati slike sa kompa na Forum ?

Ubacujete ih preko url linka ili html koda, morate ih već negde upload-vati, ako ih niste već. Odete na ovaj sajt - Imageshack.us , nije potrebna registracija, tu ubacite željenu sliku, i dobijete linkove za sliku. Vama je potrebno samo da kopirate Direct Link ili HTML Code. Ako uzmete Direct Link, onda u prozoru gde treba da pišete post, kliknete na sličicu (to drvo) i tu ubacite link. Ako odaberete HTML Code onda tu gde pišete poruku kliknete na HTML i tu ubacite HTML kod.

Kome se mogu obratiti za pomoć?

Slobodno se možete obratiti za pomoć Administratorima stranice, to možete učiniti ovde. Možete poslati poruku adminu Gia ili je direktno kontaktirati, preko online chata ako je na sajtu.

Kako mogu napraviti svoj profil privatnim??

Možeš napraviti svoj profil privatnim posetivši Privatnost stranicu.

Imam nekih ideja za dalji razvoj sajta, kome da se obratim?

Vi ste dobrodošli sa Vašim idejama, možete je postaviti na Forumu kao temu ili nam pisati ovde.