~*~SelmA~*~
poznaem
7. Novembar 2013. 13:14 napisao/la ~*~SelmA~*~
Nikada ne kažeš reč koju bi trebalo.
Da te ne bih ocenila, izmičeš mi na hiljadu strana.
Da te ne bih pomešala s mnogima, stojiš odvojeno.
Poznajem, poznajem lukavstvo tvoje…
nikada ne ideš putem kojim bi trebalo.

Tvoj prohtev veći je od prohteva drugih, zato ćutiš.
Pritvornom ravnodušnošću ne haješ za moje darove.
Poznajem, poznajem lukavstvo tvoje…
nikada ne uzimaš što bi trebalo.
~*~SelmA~*~
sta hocete od mene
7. Novembar 2013. 13:35 napisao/la ~*~SelmA~*~
Sta hocete od mene? Potvrdu da sam ga voljela? Jesam. Covjece,
voljela sam ga vise od svega na svijetu. Jeste li vi ikada ikoga tako voljeli ?
Ako jeste, pokusajte se staviti u moj polozaj i zamisliti sta bi vas boljelo,
od cega bi bolovali. Od tuge, neizrecive tuge i nemoci da se bilo sta promijeni.
~*~SelmA~*~
prijatelju dragi
7. Novembar 2013. 13:53 napisao/la ~*~SelmA~*~
"Prijatelju, nije njoj bilo teško tebe čekati, teško joj je bilo što si je ostavio.Ona pamti sve najljepše trenutke s tobom, gotovo sve datume, pjesme, riječi. Mjesecima je zaljubljena u tebe. Nikad ne želi otvarati temu o tebi, jer joj je to nešto najteže. Njena najveća želja je biti opet s tobom, ali to neće biti nikad. Može ona biti s nekim tamo drugim, ali nijedan tebe ne može zamijeniti, ti si njena najveća ljubav. Bez obzira šta da se desi, biće uvijek tu za tebe, nikad ti neće okrenuti leđa. Ti si neko ko joj je bio i ostao na prvom mjestu. I danas, kad te sretne, u njoj se probude sjećanja, oči napune suzama, ona sve to nekako izdrži. Prijatelju, vrati se njoj, budite opet najbolji.

Čovječe dragi, shvati već jednom da joj značiš više nego ijedan. Koliko god se trudila da te zaboravi, ne može, jer uvijek se pojaviš ti i sve joj se vrati. Ti si onaj koji ju je naučio da voli, da vjeruje u nešto što nije moguće, da se nada. Pokušava ona sa mnogima, ali ne ide, jer ti si onaj njen jedini i njena PRVA LJUBAV koja se nikad ne zaboravlja. Ne znaš kako se osjeća kad te sretne, pravi se ona da je njoj svejedno, ali nije, ne može biti, jer tebe niko nikad neće zamijeniti."
~*~SelmA~*~
""""""&quo t;
7. Novembar 2013. 14:12 napisao/la ~*~SelmA~*~
"Kad vidim da se i sad, kad je zauzet, ponaša isto kao i ranije, kad mu od desetak drugih cura, njegova ni ne stigne napisati šta na zidu, kad ni za onu, koju je odabrao da zove svojom nema vremena, drago mi je da nisam na njenom mjestu. Ipak, neka im je sa srećom. Više njoj, nego njemu. Nije on muškarac za jednu ženu, nikad ga nema samo jedna."
~*~SelmA~*~
opravdanje
7. Novembar 2013. 14:18 napisao/la ~*~SelmA~*~
"Uvek si našao način da opravdaš svoje postupke. Postupke koji nisu bili na mestu, koji su me povređivali iz dana u dan. Bilo bi mi lakše da ti nisam dala da uđeš do dna u moje srce, ali ipak, kad god sam rekla 'neću voleti', to se neprimetno dogodilo i ostalo zapečaćeno da je to tako. Srcu ne možeš naređivati."
Prikazano od 76196 do 76200 od ukupno 76203