Blogovi

Haruno Sakura
All I ever wanted was You
30. Mart 2020. 03:09 napisao/la Haruno Sakura


Gledam tebe pored sebe i razmišljam koliko bih volela da ti se prepustim, da se u potpunosti ogolim pred tobom. Da me tvoje oči gledaju kao da sam rođena samo da bi me baš ti tako gledao, onako kako niko nije i neće. Ljubavi i kad bi krv celog sveta bila na tvojim rukama, ja bih zaspala privijena uz tebe, sa tvojom rukom u svojoj ruci. Privilegija je slušati te kako dišeš, osećati toplinu tvog tela. I kad nisi pored mene ja te osećam. Svaka ćeija mog tela upija tvoj miris i odiše tobom. Ne postoji ništa što mi je omiljeno, a da nije vezano za tebe. Nesreća pored tebe lepša je nego sve najlepše sa bilo kim drugim. Svaka kap krvi u mom telu veže tebe umesto kiseonika i ovo srce se kupa tobom. Gledam tebe pored sebe i razmišljam koliko bih volela da ti sve ovo šapnem na uvo dok spavaš i čuješ sve što govorim ali ne odgovaraš, a kad se probudiš nasloniš svoje usne na moje čelo. Tako da započneš svaki svoj dan zamisli gde bi nam bio kraj. Ni smrt nas ne bi ugušila, svaki atom bi nas nosio u sebi. Ti si moja zvezda, a ja tvoja. Tako je zapisano.

valerija
STRAH
29. Mart 2020. 23:48 napisao/la valerija
Jedno od prvih osećanja koje zaista umem da opišem je strah. Nije uopšte važno čega se bojim. On je tako univerzalan, isti. Tada nema suza. Jednostavno znam da mi one neće pomoći. Plačem u drugim prilika. Sam strah odmotavam polako. Deo po deo. I dok mojim umom sevaju razne misli, one podsvesne,prvo mi se pojavi nešto nalik na knedlu koja mi smeta. Počinjem pojačano da lučim pljuvačku i nekako na silu da gutam. Potom osećam ubrzan puls. Pojačano znojenje dlanova i uopšte odjednom sam sva prekrivena hladnim znojem. I vrištala bih najradje, ali ne, baš u tim trenucima zanemim. Ovaj moj govrni aparat jednostavno ne funkcioniše. Ne proizvodi ni jedan ton. I to me plaši više od samog straha. Iskreno uopšte mi nije jasno zašto. Šta bi trebalo sem vriska da izustim. Ali meni je otkada znam, baš u trenutku kad shvatim da prolazi trenutak i da se koliko toliko vraćam u normalu, od svih manifestacija koje strah proizvodi ova nekako najgora. Čini mi se da je ipak i taj strah potrebno podeliti sa nekim. Verovatno iz tog razloga i zanemim. Brate ne volim da sam uplašena. Ili da to neko sazna. A moguće je i da grešim, svejedno.

Valerija
Haruno Sakura
Bela
2. Februar 2020. 19:18 napisao/la Haruno Sakura


Da li ste nekada voleli nekoga? Šta vam je smetalo kod te osobe? Pa, ako ste bili samo zaljubljeni, nakon nekog vremena bi vam verovatno smetalo sve. Našli bi nešto zanimljivije kod nekog zanimljivijeg. Da li ste nekada voleli nekoga? Da vam ništa ne smeta, da volite svaki delić te osobe, čak i kad možda ne bi trebali. Jače je od vas.
Imala sam jedan zanimljiv razgovor sa kolegom. Pričao je o karakteristikama koje bi voleo da njegova buduća devojka ima. Karakteristike koje je opisivao je mogao da sazna tek pošto upozna devojku. Mogao bi većinu tih stvari videti još na prvom sastanku. Dok sam ga slušala pomislila sam kako taj muškarac nikad nije voleo. Možda grešim. Ne mogu ja baš u potpunosti da znam kako jedan muškarac razmišlja, ali ljubav koju ja poznajem nema takve zahteve. Takva ljubav jednostavno voli. Možda sam u zabludi i možda ću nekad videti svet nekim drugim očima. Sad samo želim da verujem da prepoznaš ljubav kad je vidiš. Osetiš je celim telom i to nisu nikakve karakteristike niti zahtevi. To je duša.
valerija
. . .
27. Januar 2020. 03:22 napisao/la valerija
. . .
Oduvek plaše me
One pudrave
Ili mesečeve
Romantične
Iisčekivane
Nedokučive
Ili snene
Tišine.

Zato
Napraviću samo svoju
Najbolje od zvezda kišnih
Bestežinskih i blatnjavih
Napraviću je baš tako
Nenametljivo
Llako
Kako jedinoi umem
Da je kao privezak o vratu nosim
Da je uvek uz mene
Da mogu da je dodirnem u kasne sate
I njom zatišim svo ovo vreme.
27.01.2020

Valerija
AlexaT88
Opet kisa pada,vetar jako duva 2
27. Oktobar 2019. 00:15 napisao/la AlexaT88 u javne
Pocelo je kao sto je pocelo,
kisa je padala,u usta upadala,
ja ostadoh tu gde sam i stajao,
samo po neka ptica proleti,
u mene ne pogleda,vec samo letiSmrc
Oko mene stvorise se nekoliko pajaca
i neki slabije obuceni covek,
gasova je bilo i vise tada,
koje je povetrac nosio u raznim pravcimaMali,
neko se poceo folirati da kaslje,
dok se prdez cuje,a ja samo na nju mislim,
sta li je uradila,da li je pokisla,
mislio sam ja,po tihom povetrcu,
koji sapuce nesto sto zvuci kao sapat,
tada pogledah jednog od pajaca,
gde ti je kapa ,kazem mu,
pusti me ,pusti me,rekao mi je,
ljubomoran na moju kesu na glaviread,
ponavljao je i dalje,dok nije otisao...nastavice se
Prikazano od 6 do 10 od ukupno 76182