*sun
29. Avgust 2019. 02:38 napisao/la *sun
Toliko romana sam pročitala o nekakvoj večnoj ljubavi. Ne može baš svaki deo biti izmišljen, možda se nekad nešto slično desilo.

Kao i ona slika 'The Kiss', svi znaju za nju, po položaju tela ovog para se može videti prisnost, ali ne bilo kakva, ona prava, sluti na ljubav prava. Na kraju se ispostavilo da je mornar bio pijan, i samo zgrabio prvu medicinsku sestru. Čuveni 'goodbye war kiss' ostavio je toliko veliki utisak na ljude da su tražili par koji je zapravo na toj slici, nekoliko lažnjaka i bingo. Nađeni su. Što je najfascinantnije, izabranica mornara se vidi u pozadini na toj istoj slici kako se smeška.

Hoću reći, da sam možda pogrešila. Kao i ta prava ljubav mornara sa slike, nije doživela pijani poljubac toliko veličanstven da završi i na front page. Hoću reći, ljubav koja je toliko veličanstvena deluje previše dobro da bi bila istinita kao i ljubav iz romana.

Hoću reći, oči mogu biti zavarane, oči, ljubav ne vide. Ne postoji dovoljno dobar izbor reči koji bi mogao da opiše ljubav jer jezik, ljubav ne izgovara.

Jedino što ostaje jeste istrajanost dvoje ljudi, jer vreme, vidi, čuje i oseća najviše.
Komentari
♥ Nevidljivo ♥ 8. Decembar 2019. 22:40
1 Vote
Mhmm Super Smiley (6) Good
♥ Nevidljivo ♥
chater 29. Avgust 2019. 09:22
2 glasova
Sve je ljubav.I kada traje tren, i kada traje večno.Pa, i "večno" je samo tren.
chater