Boban (Flari)
Komentari
iva ♥ 13. Januar 2016. 18:49
1 Vote
ПТИЦА СНА ~

Моје су мисли Птице што слећу на твоје прозоре и тихо до зоре над Твојим Сном жуборе.

Ноћ пала, притисла град, а срце зебе од топлине. Који ли сниваш сан цео дан, ево, и сад, док у оку кријеш даљине?

Сањам да сам птица, сићушна и нежна, да на твој длан слетим и кљуцам зрневље доброте. Да у твојој коси невидљиво гнездо свијем и неприметно ту станујем
~ неприметнa било коме (oсим твојим очима).


iva ♥
Katarina 12. Januar 2016. 19:50
2 glasova
Životom ne vlada volja ili namera. Život je pitanje nerava, vlakana i sporogorećih ćelija u kojima se misao krije a strast doživljava snove. Možda zamišljaš da si bezbedan i smatraš sebe jakim. Međutim, neočekivana nijansa boje u sobi ili na jutarnjem nebu, neki naročiti miris koji si nekada voleo i koji budi divna sećanja, stih iz zaboravljene pesme na koji si nekad naišao, akord iz muzičkog dela koje si prestao da sviraš – kažem ti, Dorijane, od takvih stvari zavisi naš život.
"Slika Dorijana Greja", Oskar Vajld
Katarina
DraGana 24. Decembar 2015. 12:12
1 Vote

Čudan osećaj , koji nisam nikad znao da objasnim ... da li je to samo bila zelja da volim ono sto je ona zelela ili je konacno pored mene bila osoba kakvu sam zeleo .. ko ce ga znati .. jedno je samo sigurno ..vreme ce pokazati…

Veliki pozdrav Smiley (6) ஐ ღ
DraGana
iva ♥ 12. Decembar 2015. 12:17
1 VotePristao bih da živim, ako mora tako biti, među divljacima, u vihoru revolucije ili u bezumnom vrtlogu rata. Na sve bih pristao, samo ne na malograđanski život koji nikad ni u čemu ne pokazuje ni veličine ni lepote ni prave radosti, jer je u njemu sve otrovano predrasudama i ukaljano računicom, koja se uvlači do najskrovitijih dubina ljudskog života, do u osmejak sa kojim čovek čoveku kaže: Dobro jutro!, do u bračnu postelju, do na samrtnički log. A, ta računica nije samo bezdušna nego i - potpuno pogrešna.

(Andrić)
iva ♥
iva ♥ 12. Decembar 2015. 12:14
1 Vote
Još uvek su mi drage noći i noćna lutanja. Nikad ne izlazim noću, ali često uveče, kad pođem da spustim zavesu, otme mi se pogled i povuče me ludo srce kad ugledam iste stare zvezde koje su sjale nad mojim nekadašnjim lutanjima.
I svaka cesta, koja se u noći zabeli na mesečini, meni se čini da je za mene stvorena i neodoljivo me zove, a daljine koje se gube u svetloj magli uzbune mi uvek dušu.


(Andrić)

Last Update on 12. Decembar 2015. 12:21 by iva ♥
iva ♥
ღRamayanaღ 11. Decembar 2015. 16:54
1 Vote
ღRamayanaღ
ღRamayanaღ 9. Decembar 2015. 20:35
1 Vote
ღRamayanaღ
Katarina 30. Novembar 2015. 09:21
1 Vote
"Ponekad, zadje sunce, po nebu se razliju ognjene reke i sagorevaju......sve postaje mekse, raskosnije i tiho odise raznim mirisima, prijatnim kao muzika.

Nastaje noc i s njom se grudi pune necim snaznim, osvezavajucim, kao blago majcino milovanje. Tisina nezno miluje srce toplom rukom i iz secanja iscezava sve sto treba zaboraviti, sva ljuta, sitna prasina dana. Divno je lezati i okrenuti lice nebu, pa gledati kako razgovaraju zvezde cineci nebo beskrajnim, odlazeci sve vise otkrivaju nove zvezde, ta dubina te lako podize sa zemlje. Sve je tamnije, tise, ali su svuda nevidljivo zategnute osetljive strune, pa je svaki zvuk, bilo da protrci neki jez ili da se negde tiho otme ljudski glas - sve je osobito, ne onako bucno kao danju, vec s ljubavlju pojacano osetljivom tisinom..."
M. Gorki "Detinjstvo
Last Update on 30. Novembar 2015. 09:21 by Katarina
Katarina
DraGana 28. Novembar 2015. 18:57
1 Vote
S vremena na vreme zagledam se u trenutak sabijen u vremenu i prostoru i, sa molitvom na usnama, muzikom reči i tišinom srca molim te da ne napuštaš moj san.
DraGana
Doroti 23. Novembar 2015. 16:21
1 Vote


Čaj za hladne dane. ...Ćao
Doroti
Prikazano od 11 do 20 od ukupno 197
Klipovi
02:16
Leb i Sol -  Skopje
Leb i Sol - Skopje
1 pregled
04:38
Bajaga - Buđenje ranog proljeća
05:06
Pink Floyd - Shine on your Crazy Diamond/Syd Barrett Trib'
Statistike igrica

Ukupno igrao/la:
102
Poslednja aktivnost:
Apr 11, 12:54