Pinki
24. Maj 2013. 18:40 napisao/la Pinki
Zašto žene varaju?

Nije iznenađujuće da su istraživači otkrili da muškarci i dalje varaju češće od žena, posebno oni koji su u braku. Međutim udate žene takođe varaju, ali interesantno je da su razlozi varanja kod žena složeniji nego kod nevernih muškaraca.

ljutnja

Ženi je potrebno da bude emotivno ispunjena | Foto: Shutterstock
Ako ste se ikada zapitali zašto žene varaju, evo pet najčešćih razloga:

Ti si to uradio prvi
Većina žena prevari svog muža ili dečka jer su oni to uradili prvi. To je želja da muškarac oseti "ukus" onoga što je uradio pre. Ovo je znak da je ona duboko povređena zbog onoga što je partner učinio i hoće da se on oseća isto. Možda ovo jeste dobar način, ali u čemu je poenta ako ste oboje povređeni?

Traženje izlaza
Žena često smatra da je prevara jedini izlaz iz lošeg odnosa. Zato je jako važno uspostaviti -možemo govoriti o bilo čemu- odnos. Kada žena oseća da može sa vama razgovarati o svojim brigama i strahovima, onda je mala verovatnoća da će vas pravariti i da ćete je izgubiti. Ipak ne mora da znači da ste vi krivac, neke žene jednostavno traže lakši način da okončaju vezu.

Dosada u krevetu
Ista poza, ista osoba, isti ambijent. Najbolje je da isprobate nešto novo kako devojka ono što joj vi ne pružate ne bi potražila na drugom mestu. Ljubljenje u javnosti je uvek dobro rešenje, ili možda neočekivana predigra.

Emotivna neispunjenost
Žene su veoma emotivna stvorenja. Nija bitan samo seks, potrebno je da se mentalno i duhovno povežete. One žele da sve podelite sa njima. Imali ste loš dan na poslu? Recite joj to. Kada joj pričate nešto što vam se dogodilo tog dana, kada delite svoj svet sa ženom, ona će osetiti da je povezana sa vama.

Nedovoljno seksa
Ako joj ne pružate dovoljno u krevetu, žena će jednostavno to potražiti na durgom mestu. Ako vi niste zainteresovani a njoj je do seksa, imaćete problem.

Dobar način da izbegnete varanje jeste da se povežete ne samo fizički nego i emotivno. Pustite je u svoj svet. Kada ste oboje na istoj strani, videćete koliko je lakše da živite, igrate se i radite zajedno.
Tagovi: sex, ljubav
Komentari
Nema komentara. Prijavi se ili Registruj se da budeš prvi/a.