No love No pain♥♥ No love No pain♥♥ (-1-)
Zbog nekih kretena sve manje vjerujem u "volim te"

No love No pain♥♥ blogovi

No love No pain♥♥
Nije vredan vise :)
23. Oktobar 2013. 08:44 napisao/la No love No pain♥♥
I tako se jedno jutro probudiš sa razmrljanom maskarom po licu, s ružem po obrazima, i kroz smijeh se udariš rukom po čelu; u trenutku naprosto shvatiš da nije vrijedan više. Kažeš sebi zbogom suze, neprospavane noći, i sjenilom umazane majice. Navučeš osmijeh, onaj najvedriji, najljepši, i uputiš se novim stazama pobjede, ne osvrćući se nazad. Nikada više. Jer, da je vrijedilo, nikada ne bi bilo iza tebe.
No love No pain♥♥
Nebo nek te cuva
22. Oktobar 2013. 00:52 napisao/la No love No pain♥♥
Nisam stigla da mu kazem ni poslednje zbogom,
ne znam shto si ga odweo kad mu nije lepo gore s'tobom,
ti imash hiljadu andjela,shto si uzeo bash mog,
to ti ne daje za prawo,bash me briga shto si Bog..
Ljubawi hiljadu suza za tebe sad ce poci,
da te isprate,ne znam dal widish mi ochi,
plachem,swa se tresem,jer si otish'o zauwek,
a obec'o si da cemo swuda zajedno ici uwek...
Poshalji mi kishu,nek me kapi njene zagrle,
rashiricu ruke da tebi zagrljaj nazad poshaljem,
ni sanjala nisam da postoji owakaw bol,
ti ne pripadash bogu,pripadash meni,ti si moj,
nikad mi nece biti jasno,shto tako rastawlja ljude,
a uchili me kao malu,Bog chini da swima bolje bude..
shta je sad uchinio? shto cutite swi,
ja u boga newerujem wishe ,jer te nece wratiti..
No love No pain♥♥
Zasto?
17. Oktobar 2013. 13:26 napisao/la No love No pain♥♥
Zasto kad tracak sunca zasija, meni oblaci se skupe , i na moje srce lupe? Tuga ga svlada i sve bude kao nekada. Nema osmjeha, ni srece, zasto srece nema nikada za mene? Mozda je tu kraj mene, a ja je ne vidim od tuge velike, tuge za cjelim zivotom, sto prohujao je kraj mene. Sve se skupi sve lose stvari, a dobrih je i tako bilo malo. Sve sto bilo i desilo se samo ogromna tuga je. I sa tobom , ne znam....jednostavno je tako i nije mi nimalo lako. Da se barem ponovo rodim, da se sa tugom vise ne borim, bilo bi bolje ..mozda....mozda bi znala vise sta je sreca. Oprosti mi zivote moj ali neznam sa osmjehom dalje.....nije sreca za mene, tuga je moja druga, ne znam se rastati sa njom. Ajde zivote dalje, sto brze.....brze do kraja....brze spasi me tuge....
No love No pain♥♥
Izbacila sam nebitne osobe!
16. Oktobar 2013. 16:53 napisao/la No love No pain♥♥
Danas je bio dan za čišćenje.Ne doma već srca..glave, misli.Izbacila sam nebitne osobe, šta će mi..motaju se bezveze i samo prašinu skupljaju..Neka idu negdje drugo kome će biti od nekakve koristi..Meni takvi ne trebaju jer mogu mnogo bolje sama uživam u tišini nego sa njima..Srce me brine..Mnogo tu ima posla..Sve su to manje više iste osobe samo treba da im se malo raspored promjeni..Da se smanje očekivanja,možda..Da, upravo to..Tako sam i uradila.A namučila sam se debelo.
Sada mogu u miru da zapalim cigaretu.Zadovoljna.
No love No pain♥♥
Zovem se cekanje tebe
16. Oktobar 2013. 16:52 napisao/la No love No pain♥♥
Znaš kako se ja zovem? Ne kao ime i prezime, već kao svetlosni znak? Zovem se slično odjeku. Ne nečeg što je bilo, ne nečeg što je sada, ne nečeg što sepriprema.Odjek sam svega zajedno. I ti se tako zoveš, samo se još nisi setio. Zoveš se kao pamćenje onoga što će nastati. Kao žestoka mišljenja, koja strašno uzbuđuju mogućnosti da sutra zaprepaste i zapanjemirnoćom svoga unutra. I mirnoćnom svoga spolja. Šta je, uopće, ime? Ono je naša mogućnost da letimo kroz prostore kao opiljci svemira, i da plodimo cvetanja veštinom poverenja i majstorijom nade. Znaš kako se ja zovem? Ne kao ime i prezime, već kao boja života? Načinjen od iskonske vatre, misleći je, ja plamtim. I čuvam u tom požaru način paljenja zvijezda. Otud i takve čarolije u dubini mog oka. Znaš kako se ja zovem? Zovem se: čekanje tebe.
Prikazano od 16 do 20 od ukupno 1842