No love No pain♥♥ No love No pain♥♥ (-1-)
Zbog nekih kretena sve manje vjerujem u "volim te"

No love No pain♥♥ blogovi

No love No pain♥♥
USPOMENE
8. Novembar 2014. 15:25 napisao/la No love No pain♥♥
Sjećam se svakog dodira, svake riječi, svakog pogleda, svakog trenutka kojeg smo proveli.
Ali sad su to samo sjećanja skrivena iza ugla, što su tragove na duši ostavili. Sjećam se tvog glasa što bodrio me, tvog koraka, tvog osmijeha zbog kojih sam sretna bila, tvojih očiju sjećam se…ali sada više pored mene nema te. Ostale su samo noći hladne i uplakane…Započela sam novi život, sanjati nove snove. Pokušavam pronaći smisao, i zatvoriti vrata ljubavi ovoj, upoznati nekog novog, nekog ko će uvijek biti pored mene, nekog ko će znati cijeniti ljubav ovu.
Moram se osloboditi ove boli, umorna sam i izgubljena, a tako malo bi bilo dovoljno da se to sve promijeni. Ispred mene je dug život, po posljednji put pišem i da upamtim sto je iza mene ostalo, a ono malo nade što imam za sobom nosim. Možda se jednog dana pojavi čovjek mog života, možda onog dana kada budem puno jača. Sad znam da se i ljubav ponovo probudi, u srcu što je tiho zaspalo, baš kao i svako novo svitanje, sad znam da je i moja sreća možda u blizini iza nekih zatvorenih vrata, i nove stranice života, što čekaju da budu ispisane. Sad znam ali trebat će još vremena da bi se uspomene stare ljubavi zatvorile.

Autor teksta : Amela ( " Blogger " )
No love No pain♥♥
Ne boj se
30. Maj 2014. 10:14 napisao/la No love No pain♥♥
Ne boj se! nisi sam! ima i drugih nego ti
koji nepoznati od tebe žive tvojim životom.
I ono sve što ti bje, ću i što sni
gori u njima istim žarom, ljepotom i čistotom.
Ne gordi se! Tvoje misli nisu samo tvoje!
One u drugima žive
Mi smo svi prešli iste putove u mraku,
mi smo svi jednako lutali u znaku
traženja, i svima jednako se dive.
Sa svakim nešto dijeliš, i više vas ste isti.
I pamti da je tako od prastarih vremena.
I svi se ponavljamo, i veliki i čisti,
kao djeca što ne znaju još ni svojih imena.
I snagu nam, i grijehe drugi s nama dijele,
i sni su naši sami iz zajedničkog vrela.
I hrana nam je duše iz naše opće zdjele,
i sebični je pečat jedan nasred čela.
Stojimo čovjek protiv čovjeka, u znanju
da svi smo bolji, međusobni, svi skupa tmuša,
a naša krv, i poraz svih nas, u klanju,
opet je samo jedna historija duša.
Strašno je ovo reći u uho oholosti,
no vrlo srećno za očajničku sreću,
da svi smo isti u zloći i radosti,
i da nam breme kobi počiva na pleću.
Ja sam u nekom tamo neznancu, i na zvijezdi
dalekoj, raspreden, a ovdje u jednoj niti,
u cvijetu ugaslom, razbit u svijetu što jezdi,
pa kad ću ipak biti tamo u mojoj biti?
Ja sam ipak ja, svojeglav i onda kad me nema,
ja sam šiljak s vrha žrtvovan u masi;
o vasiono! Ja živim i umirem u svjema;
ja bezimeno ustrajem u braći.
No love No pain♥♥
Hvala ti sto postojis
4. Decembar 2013. 14:11 napisao/la No love No pain♥♥
Kada bi pored mene stali svi muskarci koji su mi nesto znacili u zivotu, ukljucujuci i one koje sam zelela a nisam mogla imati, i ti, bez imalo premisljanja bi izabrala tebe. Mozda nisi jedini muskarac na svetu, ali si jedini koji je vazan. A znas li zasto si toliko vazan, zasto bi tebe izabrala? Gledas me u oci kada mi pricas. Dodiruješ me tako nežno da sva zadrhtim od tvoga dodira. Budiš u meni osećaj za koji nisam nikad znala da postoji. Ne moraš mi ništa reći, ali kada me čvrsto zagrliš, poželim zauvek ostati u tvom zagrljaju u tišini, slušajući samo otkucaje tvog srca. Ti si moja osoba, moja polovina. Moj dio svemira. Moja sreća. Osećam da mogu dotaknuti nebo kad sam s tobom. Ako nas ikad godine i zli ljudi rastave znaj da ćes zauvek ostati deo mene. I nešto najposebnije što mi se dogodilo u ovom sivilu života. Hvala ti sto poštojiš...

***Sanjari***
No love No pain♥♥
Ljubav je vecita i beskrajna
3. Decembar 2013. 08:55 napisao/la No love No pain♥♥
Mogla bih se zauvek izgubiti...Nestati daleko,sto dalje od tebe...Mogla bih dozvoliti zaboravu da me odvede u bespuce snova i tamo konacno osetim mir i spokoj...Mogla bih se prepustiti,predati i sebe oslobodim ovog bespotrebnog,privkrivenog ludila...Mogla bih...Kada bih znala kako da prestanem da te volim...Mgla bih te proklinjati,"darivati" te najpakosnijim zeljama...Mogla bih...Ali u mom srcu samo ljubav stanuje...I kada stane Vreme mogla bih te pogledati i jednim pogledom ti odgovoriti na sva ona pitanja i zadate boli o danima proslim,sadasnjim buducim...Jer,negde izmedju proslosti i buducnosti,sadasnjost se malo pogubila i ne moze da se dogovori sa samom sobom i tolikom kolicinom pitanja koja se mesaju sa osecanjima...Najbolje je ne traziti odgovore..Samo se prepustiti...Da,trebala bih se "kontrolisati",lagati,prekrivati i sakrivati od tebe..Mozda bih i mogle,ali ne mogu nikako pobeci od same sebe...I da hocu tragovi su isuvise duboki i tesko je izbrisati ih,tesko je okrenuti se i otici putem beskraja...Na kraju-samo je ljubav vecita i beskrajna...No love No pain
No love No pain♥♥
Jedne tople, novembarske noći
2. Decembar 2013. 10:31 napisao/la No love No pain♥♥
Hodam ulicama grada koji sam nekada zvala svojim. Noć je čudno topla, jesenja, kao da nije novembar mesec. Zagledam izloge, lica prolaznika koji promiču pored mene. Tu i tamo po neki zaljubljeni par, drže se za ruke, šapuću… Ne vidim dečaka koji umalo ostavlja sve svoje kokice na pločniku Knez Mihajlove sudarivši se sa mnom.

Mešaju se mirisi hrane i jakih parfema sa zvucima uličnih svirača i po nekim hitom novokomponovane muzike. Hiljade reči proleće ulicom, odbačene, nasmejane, obične… kao da nikome nije stalo do njih. Mešaju se i jezici i, čini mi se, bez greške mogu da pogodim ko je naš u paru koji razgovara na engleskom ispred mene.

Pretičem ih brzim korakom, odbacujući njeno tvrdo „r“, nastavljam dalje, kao da nekud žurim, a ustvari, mene odavno ne čeka niko…

Sa svakim korakom želja za tobom postaje sve veća, uprkos nastojanju da ne mislim na tebe. Tražim te u licima prolaznika, vidim tvoj lik u dalekim siluetama, prekrivenim senkom noći, kao da bi nekim čudom to, ipak, mogao biti ti.

Želja se igra sa mnom, jača je od razuma, vara me i ranjava, ostavljajući me razočaranu. Ne želim da joj se prepustim, ali na neki način uživam u toj njenoj igri, surovo povređujući sebe. Kao da sebe kažnjavam zbog same pomisli da bi lepše bilo da si tu. Znam da nemam prava na to.
Žedna sam, umorna. Biram lokal u kom nema previše ljudi. Odjednom mi smeta buka, razgovor koji odjekuje svuda oko mene. Naručujem espreso i čašu vode i više ne znam šta ću sama sa sobom. Proveravm poštu, mobilni telefon, čitam najnovije vesti na netu, kao da se mnogo toga promenilo u poslednjih sat vremena. Plašim se da podignem pogled jer stolica preko puta mene je prazna, a ja ipak ispred sebe vidim tvoj lik. Osećam tvoje prisustvo, skoro da mogu da proniknem dubinu tvojih očiju i udahnem miris tvog tela. Ruka mi podrhtava od toplog dodira tvojih prstiju…

Ne stižem da se zapitam da li sam potpuno poludela od želje za tobom ili se to samo moja mašta igra sa mnom, kada me iz sanjarenja izvlači prosjak. Protivno svim svojim stavovima, pružam mu dvdeset dinara, kao da ne znam da će čim sakupi dovoljno potegnuti neki alkohol na trafici. Ne želim da razmišljam o njemu, o novcu koji mu je potreban, o prljavom licu i isflekanim pantalonama. Ne zanima me jad i beda ovog grada. I kad sam se trudila, nisam uspela ništa da promenim, zašto bih sad brinula o tome. Ne želim da mislim ni o tebi, ali nikako ne mogu da prestanem da te dozivam.

Ti si u svakoj pori moje duše, duboko usađen, kao molekuli koje sam jednom davno nasledila od svojih predaka. Trebaš mi poput vazduha koji udišem, to jednostavno ne mogu da promenim. I ne želim. Želim samo tebe, da me držiš za ruku dok zajedno ćutimo u ovoj toploj noći. U svim noćima do kraja života. U ovom ili nekom drugom gradu na svetu. Jer ovo odavno nije moj grad, još od onda kad si ti otišao iz njega.
Robbie Shade
Prikazano od 1 do 5 od ukupno 1842