Pas ili mačka?
14. Januar 2012. 17:42
Ja bih voleo da imam psa
14. Januar 2012. 17:43
Volim i pse i macke
Medjutim,mislim da su psi privrzeniji i vise verni gospodaru,dok su macke individualci.Vise bih volela da imam psa za kucnog ljubimca,posebno zlatnog retrivera
Takodje volim dalmatince,terijere...
Medjutim,mislim da su psi privrzeniji i vise verni gospodaru,dok su macke individualci.Vise bih volela da imam psa za kucnog ljubimca,posebno zlatnog retrivera
Takodje volim dalmatince,terijere...
24. Januar 2012. 00:27
Ja imam psa,nemacki vucjak, zove se Nukie i ima 7 meseci...bas je pravi ludak, sva sreca da imam nekoliko bundi jer mi svak idan uprlja makar jednu koliko je zivahan. Volim pse jer nisu pakosnu kao sto znaju da budu macke ali tu i tamo se nadje po neka maca koja mi bas priraste ka srcu...
25. Januar 2012. 22:15
Volim sve zivotinje i imala sam raznih kucnih ljubimaca. Sad imam zl.retrivera Astora i macora Dzoa i obozavam ih
). Kad ste tuzni ili srecni oni su uvek tu da podele to sa vama. Macora mi je sestra donela sa ulice,imao je oko 3-4nedelje,maltretiran,ali sad je mazen i pazen
)
Ne volim osobe koje maltretiraju i muce zivotinje,ne znam sta se desava u njihovoj glavi kad mogu to da rade!!
Ne volim osobe koje maltretiraju i muce zivotinje,ne znam sta se desava u njihovoj glavi kad mogu to da rade!!
16. Februar 2012. 17:47
imam macu Rusku Plavu
pametnije,cistije,lepse i vise te vole
ali volim i pse al ipak mace su mace
pametnije,cistije,lepse i vise te vole
ali volim i pse al ipak mace su mace
19. Februar 2012. 19:16
Mackaaa...
Tamara :*
19. Februar 2012. 19:48
danas sam citao udnevnim novinama naravno necu da ih imenujem,ako ste goli i imate odnos obavezno macku istjerajte van
,jednom paru je nanijela tolike ozlede da je zavrsio u hitnoj
( ako je istina kako pisu,goli u prisustvu macke ni u kom slucaju
)
Bllefff
22. Februar 2012. 15:05
DEFINITIVNO mačk..pardon mačak!
Sva vremena su +1. Trenutno vreme je 10:34.